maanantai 22. heinäkuuta 2013

Muumimuki Nipsu

Muumimuki Nipsu

Vuonna 2008 tuotantoon tullut Nipsu oli ensimmäisiä mukeja hempeämmissä väreissä. Onko tuo nyt sitten mintunvihreä vai pastellysävy, en tiedä. Tummempi vihreä olisi hienompi.
Mutta koska Nipsu on hahmona mainio, annettakoon se anteeksi.
Näin kauan kesti Nipsulla päästä omaan kokoelmaan, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Kiitos tähän mennessä kilpailuun / arvontaan osallistuneille! Vielä olisi palkintoja jemmassa, jos vaikka saataisiin muutama muumiystävä vielä mittelöön mukaan! Tällä hetkellä on melko hyvä voittomahdollisuus prosentuaalisesti ainakin.

Muumien ystäville laitan vielä kutsun. Halukkailla on mahdollisuus osallistua Nielsen - tutkimuspaneeliin. Sinä luonnollisena henkilönä edustat kuluttajaa, jonka mielipiteillä voi olla perustavaa laatua oleva vaikutus yritysten / brändien toimintaan! Itse kuulun varmaan kymmeneen eri paneeliin, kotimaisiin ja ulkomaisiin. Vapaina hetkinä on mukavaa täytellä erilaisia kyselyitä (ja parhaassa tapauksessa saada siitä korvaus). Tämä on yhteistyön merkeissä, enkä ala tuota viljelemään eri postauksissa, joten jos yhtään kiinnostaa niin mahdollisuus on nyt eikä hetken päästä! Nielsenin Kuluttajapaneeli. Ilmoittaudu nyt!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän kommenttipostia!