torstai 18. heinäkuuta 2013

Mielenkiintoista...

Laitoin Arabian asiakaspalveluun kyselyä liittyen noihin valikoimamuutoksiin. Olen saanut pari yhteydenottoa ja koska itsekin olen ihmetellyt asiaa niin päätin lähestyä suoraan tahoa joka osaa kysymyksiin vastata.

Kysyin siis että pitääkö paikkansa että matalat lautaset sekä Muumipappa- ja Muumimamma- sarjat poistuvat vuoden vaihteessa. Näinhän on nähtävillä eräällä ruotsinkielisellä facebook-sivulla. Lisäksi kysyin uudesta, Seikkailun korvaavasta sarjasta jota kuvastakin päästään jo ihmettelemään. Miksi keräilijöille ei kerrota tuotemuutoksista kuin vasta ihan hetki etukäteen?
Yhteydenottojen perusteella olen saanut kuvan että moni tekee kuten itsekin; tuotannossa olevia tuotteita ei osteta kokoelmiin, sen sijaan käyttöön. Kun valmistaja ilmoittaa tuotteen valmistuksen lopettamisesta, ostetaan kokoelmaan uudet kappaleet.
Jos nyt loppuu edellä mainitut, tarkoittaa se taas 8 eri astiaa. Juuri lähti tuotannosta yli kymmenen astiaa. Arvo nousee aika suureksi mitä pienessä ajassa pitää sitten satsata että ehtii ostaa omansa..

Arabian omat nettisivut ovat tulleet aikakoneella suoraan 1990-luvulta tähän hetkeen, sillä ne A) ovat niin raskaat ja hitaat, B) eivät tarjoa paitsi päivittymätöntä tietoa mutta myös C) väärää tietoa kunkin hetken tilanteesta.

(Yllätys oli kuitenkin suuri kun Muumiluettelot olivat ajan tasalla. Joskus ne olivat kaksi-kolme vuotta jäljessä..)

No kuitenkin, sain Arabian asiakaspalvelusta viestin jossa kiitettiin yhteydenotosta, kerrottiin melkein kaikkien olevan lomalla ja että asiaan palataan kun vastauksia saadaa.

Seuraa mukana, ilmoitan heti kun saan oikeaa faktaa Arabialta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän kommenttipostia!